Dragi prieteni, preocuparea permanentă a echipei CCC Admis este de a vă pune la dispoziție permanent autovehicule noi, performante, care să corespundă exigențelor celor care se pregătesc pentru obținerea permisului de conducere.

Am afirmat de câte ori am avut ocazia că ceea ce se întâmplă la CCC Admis nu este doar un business, ci o misiune asumată cu toată responsabilitate, aceea de a permite ca pe drumurile publice să ajungă doar șoferi pregătiți temeinic și deplin responsabili.

Contează enorm procesul de pregătire teoretică, la fel cum foarte important este procesul de pregătire teoretică. Pentru ca acesta din urmă să fie la cele mai înalte standarde, este nevoie ca elevii să poată învăța pe mașini noi, performante, dotate cu toate facilitățile tehnologice ale momentului.

Va fi întodeauna o reală plăcere să conduci o mașină nouă, cum la fel de adevărat este că o mașină nouă te scutește de un stres în plus, de grija eventualelor probleme tehnice care pot afecta procesul de învățare.

Ne face plăcere să vă anunțăm că în flota noastră intra de acum și noul Volkswagen Golf 8, autoturism de care vor benefica viitorii noștri elevi.