CONTACTEAZA-NE

Cabinet testare psihologica

In cadrul cabinetului de psihologie al scolii de soferi amatori si profesionisti CCC Admis Ploiesti se pot obtine testarile psihologice pentru toate categoriile, necesare la inscrierea efectuarii scolii pentru obtinerea permisului de conducere.

Examenul psihologic

Examenul psihologic auto va stabili nivelul in care este valorizat comportamentul de securitate rutiera a potentialului sofer.

Sunt evaluate in acest sens calitatile perceptive si ale atentiei (precizie, eficienta, concentrare, mobilitate, distributivitate), memoria imediata, nivelul abilitatilor psihomotorii ( timp de reactive, vigilenta, coordonare senzoriomotorie, autocontrol, capacitate de invatare motorize, rezistenta la factorii perturbatori, nivel global de performanta), atitudinea fata de risc, echilibrul emotional si nivelul de rezistenta la stress

Testul psihologic

la obtinerea permisului auto, va urmari prezenta la nivel de admisibilitate a capacitatilor cognitive, psihomotorii, de reglare, precum si a trasaturilor de personalitate necesare formarii si consolidarii comportamentului specific activitatii de conducere auto.

Consilierea psihologica

in scopul constientizarii punctelor slabe si gasirii de modalitati compensatorii de care individul dispune pentru a-si construi o strategie individualizata in activitatea de conducere auto.

De asemenea, consilierea poate veni in intampinarea conducatorului auto prin pregatirea psihologica in scopul realizarii unei bune calibrari intre stilul de conducere auto spre care inclina si solicitarile din trafic.

    Ai o intrebare?