CONTACTEAZA-NE

Cursuri legislatie rutiera

Scoala de soferi amatori si profesionisti CCC Admis din Ploiesti este dotata cu sali de predare a cursurilor de legislatie rutiera pentru toate categoriile de permis, unde isi desfasoara activitatea doi profesori specializati in legislatia rutiera. Totodata se poate efectua si simularea examenului de sala la toate categoriile.

Sala de legislatie si sala de mecanica sunt dotate cu machete, planse, semafoare, piese si ansambluri de piese sectionate, toate contribuind la buna instruire a cursantilor. Personalul didactic angajat la scoala de soferi, format din instructori pentru practica auto si profesor legislatie rutiera, are o pregatire profesionala temeinica, fapt reflectat în rata de promovabilitate ridicata a celor ce au absolvit la noi cursuri de pregatire teoretica si/sau practica.

Personalul de instruire este selectat cu atentie si testat in permanenta, astfel incat dumneavoastra sa beneficiati de serviciile unor adevarati profesionisti.

Curs complet de legislatie rutiera ce consta in:

comunicarea si insusirea de noi cunostinte

 formarea priceperilor, deprinderilor pe baza aplicatiilor

consolidarea cunostintelor, priceperilor si deprinderilor

verificarea cunostintelor, priceperilor si deprinderilor prin analiza evolutiei elevilor la testele efectuate si posibilitatea corectarii testelor prin compararea raspunsurilor oferite cu cele corecte

Cursurile de legislatie rutiera in cadrul scolii de soferi CCC Admis Ploiesti sunt completate de:

  curs de mecanica si prim ajutor

  curs conducere preventiva si ecologica

    Ai o intrebare?

    Program cursuri legislatie:
    Luni-Vineri : 9-17