CONTACTEAZA-NE

Conditii de inscriere

In primul rand, inainte de a incepe scoala de scoferi, indiferent de categoria pe care o alegi, trebuie sa fii hotarat sa o faci serios, altfel iti irosesti timpul tau si pe al nostru. In al doilea rand, trebuie sa pregatesti o serie de acte care ne sunt noua necesare pentru intocmirea dosarului. Pentru lista acestor acte, te rugam sa intri aici.

CCC (71 of 181)
CCC (63 of 181)
  • Varsta minima pentru permis categoria A trebuie sa fie de 24 ani fara 3 luni sau cel putin 2 ani vechime in categoria A2. Pentru permis categoria A2, B, la momentul inscrierii trebuie sa fie de 18 ani fara 3 luni; Pentru permis categoria C,CE varsta minima este de 21 ani;
  • Varsta minima pentru permis categoria D trebuie sa fie de 24 ani fara 3 luni;
  • Varsta minima pentru permis categoria AM, A1 trebuie sa fie de 16 ani fara 3 luni;
  • Orice cursant trebuie sa fie apt din punct de vedere psihologic si medical pentru conducerea autovehiculelor;
  • Cursantul sa nu fi fost condamnat pentru infractiunile prevazute la Art.24 din O.U.G. 195/2002;
  • BI sau CI
  • Semnarea contractului de prestari servicii pentru scoala de soferi

Ce trebuie sa stii

Fisa medicala (actul care atesta ca esti apt/a pentru efectuarea scolii de soferi) il poti procura de la orice unitate medicala autorizata in acest sens.

Testarea psihologica se poate realiza la cabinetul psihologic din cadrul scolii noastre , strada Coltei nr. 3 (Bobalna), Ploiesti.

Inscrierea se face personal la sediul CCC Admis.

Scoala de soferi amatori si profesionisti din Ploiesti CCC Admis te sustine pe tot parcursul procesului de obtinere a permisului de conducere pentru toate categoriile.

Pentru mai multe detalii, te rugam sa ne contactezi la tel: 0244 524004, 0722273449, 0744273449 sau pe email, la office@cccadmis.ro, sau poti veni direct la scoala, unde iti vom spune noi ce ai de facut.

Porneste motorul alaturi de noi!
Suntem preocupati in permanenta sa oferim tarife competitive pentru obtinerea permisului de conducere. Pentru mai multe informatii ne puteti apela pe numarul de contact sau ne puteti scrie un mesaj email la adresa office@cccadmis.ro

Contacteaza-ne