Știm că este greu, știm că toate costurile au crescut, le resimțim și noi din plin, dar întotdeauna este loc să faci și bine, atunci când poți. Este motivul pentru care întoarcem comunității din care facem parte ceea ce la rândul ei ne-a oferit în ultimii ani: încrederea și susținerea de care aveam nevoie pentru a fi nr. 1 în domeniu.

Și pentru a vă face viața mai ușoară, atât cât depinde de noi, toți aspiranții la obținerea unui permis de conducere categoria B, care se vor înscrie la Școala de șoferi CCC ADMIS Ploiești, până în ultima zi a lunii octombrie, vor avea o reducere de 800 de lei la taxa de școlarizare, respectiv vor achita 1500 de lei, în loc de 2300 (taxa standard).

Vizitați secțiunile siteului nostru, www.cccadmis.ro, pentru a vedea cel mai modern parc din zonă și pentru a face cunoștință cu echipa noastră de instructori profesioniști. Totodată, vă oferim întreg suportul necesar pregătirii documentelor pentru școlarizare și examinare.

Pentru detalii și înscrieri 0244.524.004 / 0744.273.449 sau vă așteptăm la sediul nostru, pe strada Colței nr 3, Ploiești, de luni până vineri, între orele 8.00 și 17.00